Wij zijn een groep mensen die allemaal een erectiestoornis hebben gehad. Voor sommigen van ons was het een eenmalig iets. Voor anderen is het iets waar we het grootste deel van ons leven mee te maken hebben gehad. Hoe dan ook, we weten allemaal hoe frustrerend en gênant het kan zijn.

We willen een ruimte bieden waar mensen kunnen komen praten over hun ervaringen met ED. We willen ondersteuning en begrip bieden, omdat we weten hoe moeilijk het kan zijn om met dit probleem om te gaan.

Erectiestoornissen zijn een seksuele stoornis die mannen van alle leeftijden treft. Het kan worden veroorzaakt door fysieke of psychologische factoren, of een combinatie van beide. Erectiestoornissen kunnen een moeilijk probleem zijn om over te praten, maar het is belangrijk om te onthouden dat u niet de enige bent. Er zijn behandelingen beschikbaar die kunnen helpen.

Kortom, erectiestoornissen zijn een probleem waar veel mannen mee te maken hebben. Het kan gênant zijn en angst veroorzaken. Er zijn behandelingen beschikbaar die kunnen helpen. Als u zich zorgen maakt over erectiestoornissen, neem dan contact op met uw arts.